Wie zijn wij?

ACAR IT is een onderdeel van P-Media Technologie en richt zich voornamelijk op Cloud diensten.  Wij assisteren onze klanten met hun cloud-gerelateerde vraagstukken. Wij zorgen voor hoogwaardige, geavanceerde en veilige infrastructuren waarop u organisatie, zonder daarvoor zelf de investeringen te hoeven doen. Onze klanten worden vanaf het begin geadviseerd en het complete traject begeleid. U kunt uw platforms en applicaties laten inrichten zoals u dat wilt, de garantie op een juiste werking ervan kan ook afgenomen worden bij ACAR IT. Wij zijn een innovatieve partij welk zich richt op de veranderende behoeften van onze klanten. ACAR IT biedt u flexibiliteit, gebaseerd op gestandaardiseerde cloud blocks. Met een oplossing die u ontzorgt.

Visie 

Wij staan voor innovatie en hierdoor ontwikkelen wij ons continu, veranderen en mee denken met onze klanten. Wij staan open voor nieuwe ideeën en durven buiten de box te denken. Wij zijn klaar voor de dynamische markt van IT.

Onderscheidend

Onze consultants/engineers werken op inhuurbasis en hebben hierdoor reeds met de meest innoverende producten gewerkt. Deze kennis kunnen wij als organisatie overdragen naar onze klanten.

Samenwerking 

Wij werken met diverse specialisten aan grote projecten. Doordat onze consultants/engineers reeds vele jaren als zelfstandige aan grote projecten hebben gewerkt kunnen wij op ieder vlak specialisten aanbieden.