Private Cloud

Private cloud
Uw data gecontroleerd en optimaal beschikbaar in de private cloud met de flexibiliteit en veiligheid die u verwacht.


De private cloud is voor u dé oplossing wanneer u een virtuele IT-omgeving wilt samenstellen die volledig voldoet aan uw eigen wensen en die een optimale beschikbaarheid van uw applicaties en data garandeert. Uw data en applicaties staan alle in twee datacenters in NL, gerealiseerd met geavanceerde apparatuur en software.

Deze datacenters bestaan in feite uit twee gekoppelde datacentra. Bij uitval van één datacenter draaien alle servers en data op de tweede locatie door. Alle netwerkverbindingen zijn dubbel uitgevoerd en end-to-end beveiligd. De ACAR IT IT-infrastructuur blijft volledig voor u beschikbaar. De continuïteit van uw business is daardoor gegarandeerd.

Natuurlijk kunt u ook uw eigen private cloud vormen. Dan is de hardware uw eigendom. Bij outsourcing van het ICT-beheer en -onderhoud aan ACAR IT, gelden ook voor uw eigen private cloud onze veiligheidsgaranties.

Met de private cloud oplossing van ACAR IT hebt u optimaal de beschikking over uw data. Deze oplossing is bij uitstek een digitaal onderkomen voor al uw bedrijfskritische applicaties en gegevens.

Contact