Storage

Storage
Eenvoudiger beheer van uw storage schaalbaar en altijd beschikbaar


Centrale opslagsystemen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit organisaties. Hun behoefte aan meer opslagcapaciteit, performance, beschikbaarheid en schaalbaarheid neemt steeds verder toe. Daarbij zijn alle storage innovaties voor veel organisaties niet meer bij te houden. De gemiddelde organisatie ervaart dat de houdbaarheid van storage oplossingen, ongeacht merk of model, onder druk blijft staan. Onder andere IT innovaties zijn daar debet aan. En innovaties houden vaak geen rekening met de techniek van 2 jaar geleden.

Storage Implementaties

De afgelopen +10 jaar hebben wij vele implementaties uitgevoerd van diverse storage omgevingen. Door onze ervaring en diversiteit in storage producten zorgen wij voor een implementatie waarmee de organisatie weer jaren vooruit kan.

Storage Migraties

Eens in de zoveel jaar is het weer zover en dient u al organisatie uw data op een veilige manier te migreren naar een nieuw platform. Wij hebben vele migratie in allerlei combinaties uitgevoerd en zorgen hierbij dat u als organisatie ontzorgt wordt.

Storage Advies

Wilt u advies als het gaat om uw data en uw platform en wilt u vooraf weten waar u aan toe bent zonder na een paar maanden performance verlies te hebben? Wij adviseren u onafhankelijk over de storage oplossing welke bij u passen en begeleiden u voor, tijdens en achteraf.

De tijd van simpel storage capaciteit toevoegen is voorbij, wat tegelijkertijd vraagt om het maken van volledig nieuwe storage keuzes. Vanuit organisaties wordt bovendien gevraagd om kritisch te zijn in deze keuzes en dat is best lastig. De juiste keuze maken, daar helpen onze storage consultants u bij. Voor elke uitdaging hebben wij een specifieke storage oplossing beschikbaar op basis van proven technologie.